Wie zijn we en wat doen we


RWK interieur realiseert projecten voor woon- , winkel- en werkruimtes. Onze hoogstaande afwerking wordt bereikt door de keuze van de beste materialen, en met oog voor detail. U heeft de volledige vrijheid om, samen met ons, het meubel van uw dromen uit te werken. U kunt ook bij ons terecht voor de uitvoering van uw eigen idee of om u idee samen met een interieurarchitect uit te werken. Elk meubel wordt volledig op maat en volgens naar uw wensen gemaakt. De uitgebreide keuze aan materialen en kleuren gecombineerd met totale flexibiliteit qua afmetingen en stijlen zorgen ervoor dat elk meubel uniek is.

RWK Interieur werkt als vooruitstrevend bedrijf alleen met de meest kwalitatieve materialen, toebehoren en toestellen van de beste merken. Egger, Atag, Miele en Franke genieten o.a. ons vertrouwen op dit gebied.


Dagelijks zet onze interieurarchitecte uw dromen om in concrete realisaties. Dit alles in functie van uw ruimte, uw bouwstijl en uw budget. Een technisch team en ervaren vakmensen zorgen daarna voor de fabricatie van uw maatwerk in ons eigen atelier. Ook de plaatsing bij U thuis realiseren wij met eigen mensen. We willen immers de garantie hebben dat uw interieur tot in de kleinste details overeenstemt met uw wensen.
Op foto vlnr : Jeroen, Gilbert, Ineke, Bart, Frank

Frank Jorissen
Gedelegeerd Bestuurder
frankjorissen@rwk.be

Sandra Nulens
Bestuurder

Ineke Bollen
Interieurarchitecte
inekebollen@rwk.be